You are here

April 2014

14
Apr/14

  Σήμερα Μεγάλη Δευτέρα, έγινε από το Πανεπιστήμιο Πατρών και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η τελετή παράδοσης-παραλαβής 24 ποδηλάτων που ανήκουν στο πανεπιστημιακό γυμναστήριο ώστε να εμπλουτιστούν οι δραστηριότητές του, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Wander by Bicycle». Στην τελετή αυτή, πέρα από αρκετούς φοιτητές παρά την μη παράδοση μαθημάτων λόγω της αργίας του Πάσχα, παραβρέθηκαν ο πρύτανης κ. Παναγιωτάκης, ο περιφερειάρχης κ. Κατσιφάρας, ο  πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού του Πανεπιστημίου κ. Βανταράκης και αρκετοί άλλοι εκπρόσωποι φορέων.

03
Apr/14

Η εθελοντική ομάδα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και Αειφορίας και το γραφείο Περιβαλλοντικής Διαχείρισης του Πανεπιστημίου Πατρών έχει δημιουργήσει ερωτηματολόγιο για την συλλογή πληροφοριών με σκοπό τον υπολογισμό του διοξειδίου του άνθρακα που παράγεται από τις διάφορες δραστηριότητες μέσα στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Το ερωτηματολόγιο είναι διαθέσιμο εδώ:

https://docs.google.com/forms/d/1PPPSw5DEkunOq_HfZBr9X_0J6NiBEFEEWqGb-pnm_vc/viewform

02
Apr/14

Ένα ενδιαφέρον φυλλάδιο με οδηγίες εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας στα κτίρια του Πανεπιστημίου Πατρών δημιούργησε η Επιτροπή Εξοικονόμησης Ηλεκτρικής Ενέργειας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Δείτε το φυλλάδιο εδώ.